Verzameling en gebruik van persoonsgegevens
Persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uw identiteit direct of indirect te identificeren. Persoonlijke gegevens omvatten ook anonieme gegevens die kunnen worden gebruikt om uw informatie direct of indirect te identificeren. Persoonlijke gegevens omvatten geen gegevens die onomkeerbaar anoniem of geaggregeerd zijn, zodat het ons niet langer in staat stelt u te identificeren met andere informatie of andere informatie.

Veiligheid bevorderen
We houden ons aan de principes van wettigheid, legitimiteit en transparantie, gebruiken en behandelen de minste gegevens binnen een beperkt aantal doeleinden en nemen technische en bestuurlijke maatregelen om de veiligheid van de gegevens te beschermen. We gebruiken persoonlijke gegevens om accounts en gebruikersactiviteiten te helpen verifiƫren en om de veiligheid te bevorderen, zoals het monitoren van fraude, het onderzoeken van verdachte of mogelijk illegale activiteiten of het schenden van onze voorwaarden of ons beleid. Een dergelijke behandeling is gebaseerd op onze legitieme belangen bij het waarborgen van de veiligheid van producten en diensten.
Welke persoonsgegevens verzamelen wij
I. De gegevens die u verstrekt:
We verzamelen de persoonlijke gegevens die u verstrekt wanneer u onze producten en diensten gebruikt of met ons communiceert, zoals wanneer u een account aanmaakt, contact met ons opneemt, deelneemt aan een online enquĆŖte, onze online hulp of online chattools gebruikt.
Als u een aankoop doet, verzamelen wij persoonlijke gegevens met betrekking tot de aankoop. Deze gegevens omvatten uw betalingsgegevens, zoals uw creditcard- of debetkaartkaartnummer en andere kaartinformatie, evenals andere rekeningen en authenticatie-informatie, evenals afrekenings-, transport- en contactgegevens.
II. De gegevens over onze service en productgebruik:
Wanneer u onze website bezoekt, kunnen we informatie verzamelen over het type apparaat dat u gebruikt, de unieke identificatiecode van het apparaat, het IP-adres van het apparaat, het besturingssysteem, het type internetbrowser dat u gebruikt, het gebruik van informatie, de diagnostische informatie en de computer, telefoon of andere instellingen van waaruit u onze producten of services installeert of gebruikt. Krijg locatie-informatie. Indien beschikbaar, kan onze service GPS, uw IP-adres en andere technologieƫn gebruiken om de algemene locatie van het apparaat te bepalen, zodat we onze producten en diensten kunnen verbeteren.

Hoe gebruiken wij uw persoonsgegevens
Over het algemeen gebruiken we persoonlijke gegevens om onze producten en diensten aan te bieden, te verbeteren en te ontwikkelen, met u te communiceren, u gerichte advertenties en diensten aan te bieden en ons en onze klanten te beschermen.
I. Om onze producten en diensten aan te bieden, te verbeteren en te ontwikkelen:
We gebruiken persoonlijke gegevens om ons te helpen onze producten, diensten en advertenties te verbeteren en te ontwikkelen. Dit omvat het gebruik van persoonsgegevens voor data-analyse, onderzoek en auditdoeleinden. Een dergelijke behandeling is gebaseerd op onze legitieme belangen bij het leveren van producten en diensten en bedrijfscontinuĆÆteit. Als u deelneemt aan een prijsvraag of andere promotionele activiteiten, kunnen wij uw persoonsgegevens gebruiken om deze plannen te beheren. Sommige van deze activiteiten hebben andere regels, die mogelijk meer gegevens bevatten over hoe we persoonlijke gegevens gebruiken, dus we raden u aan deze regels zorgvuldig te lezen voordat u deelneemt.

II. Communiceren met jou:
Op voorwaarde van voorafgaande duidelijke toestemming kunnen we persoonlijke gegevens gebruiken om u marketinginformatie te sturen met betrekking tot onze eigen producten en diensten, om met u te communiceren over uw account of transactie en om u te informeren over ons beleid en onze voorwaarden. Als u geen e-mailnieuwsbrief voor marketingdoeleinden wilt ontvangen, neem dan contact met ons op om u af te melden. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij uw gegevens ook gebruiken om uw verzoek te verwerken en te beantwoorden. In het geval van duidelijke voorafgaande toestemming, kunnen we uw persoonlijke gegevens delen met de externe partners, en de externe partners kunnen u marketinginformatie sturen met betrekking tot hun producten en diensten.
Openbaarmaking van persoonlijke informatie
We verstrekken sommige persoonsgegevens aan onze strategische partners die met ons samenwerken om onze producten en diensten te leveren of om ons te helpen deze aan klanten te verkopen. Persoonlijke gegevens worden alleen met deze bedrijven gedeeld om onze producten, diensten en advertenties aan te bieden of te verbeteren; zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming is het niet toegestaan om deze voor marketingdoeleinden met derden te delen.

Jou rechten
Wij nemen redelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens juist, volledig en actueel zijn. U heeft het recht om de door ons verzamelde persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U heeft te allen tijde het recht om verdere verwerking van uw persoonsgegevens te beperken of bezwaar te maken. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in een gestructureerd en gangbaar formaat te ontvangen. U kunt klachten indienen bij uw gegevensbeschermingsautoriteit over de omgang met uw persoonsgegevens.
Om de privacy en veiligheid van uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we u vragen om gegevens te verstrekken om ons in staat te stellen uw identiteit en het recht op toegang tot dergelijke gegevens te identificeren, evenals om de persoonlijke gegevens die we bewaren te doorzoeken en te verstrekken. In sommige gevallen staat of vereisen toepasselijke wetten of regelgevende vereisten ons om te weigeren om een deel of al onze bewaarde persoonsgegevens te verstrekken of te verwijderen.
Voor het oefenen van uw rig kunt u bij ons terecht